RESTAURANT SAKURA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 960 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sakura. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 0:06 Onze bestelling was er sneller dan aan gegeven was. Dat is een pluspunt. Maar de sushi smaakte niet vers, bubble tea is de verkeerde geleverd. Bestel je cocos krijg je iets met aardbeien smaak ?
14 feb 2024 om 21:16 Eten heerlijk.. bezorging duurde meer dan 2 uur!! Terwijl het er binnen 45 min zou zijn met mijn tijd na keuze. Bel ik de zaak op.. wordt ik belachelijk te woord gestaan met tsja het is gewoon druk
1 feb 2024 om 19:38 Anderhalf uur wachten op een bestelling waarbij 30-55 minuten bezorgtijd staat. Na een uur gebeld en ongeïnteresseerd te woord gestaan met we gaan het zo maken. Jammer, want de sushi is prima.
26 jan 2024 om 22:06 Eerste keer besteld was helemaal super .. Top !
18 jan 2024 om 19:34 Goede kwaliteit van de geleverde producten. Smaak voortreffelijk en grote porties.
14 jan 2024 om 20:40 Rond 17:45 besteld. Konden kiezen tussen 18:45 en later bezorgen of “zo snel mogelijk”. Gekozen voor dat laatste. Meteen na de selectie werd gemeld dat het om 19:20 bezorgd zou worden. Gevraagd of het eerder bezorgd kon worden. Pas om 19:40 bezorgd.
12 jan 2024 om 19:58 Super lekker zekker nog meer bestelen daar
8 jan 2024 om 20:23 Bezorgen kan soms wat langer duren, maar is het wachten altijd meer dan waard!
27 dec 2023 om 14:32 Was weer goed
23 dec 2023 om 19:43 Erg lekker eten en vlotte bezorging De moeite zeker waard om bij terug te komen.
21 dec 2023 om 22:45 Best Wok in Walawijk. Bless from Poland !
15 dec 2023 om 19:45 Vandaag pas ondekt. De ouderwetse wok to go hebben we nog ! Lekker ! Aanbevelen !