RESTAURANT SAKURA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 981 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sakura. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 20:08 Na een uur wachten, kreeg ik de melding dat de bestelling klaar was. Eenmaal in het restaurant ook nog een kwartier moeten wachten, in totaal anderhalf uur. De sushi leek niet vers, was zelf een beetje taai. We gaan hier niet snel opnieuw bestellen.
26 mei 2024 om 19:30 De tonijn sashimi was ietsje minder vers dan we gewend zijn , iets plakkeriger ook De bezorgtijd anderhalf uur …..dat was echt niet ok!
16 mei 2024 om 6:06 Wij bestellen wel eens vaker hier. Altijd super lekker en netjes optijd. De tijd was niets mis mee maar de sushi viel deze keer erg tegen. De rolletjes vielen uit elkaar bij het moment van oppakken. Was niet erg handig eten.
1 mei 2024 om 7:41 Vorige week hier ook besteld. Toen waren de sojabonen niet gaar. Deze keer beide erge buikpijn en misselijk na het eten. Kwaliteit was vroeger goed, maar is erg achteruit gegaan.
27 apr 2024 om 0:09 Heerlijk weer! Dank voor jullie goede en snelle service en lekkere eten.
19 apr 2024 om 20:30 Het eten was zoals altijd verrukkelijk!! Snelle bezorging en super warm!
28 mrt 2024 om 19:02 Ik ben geen sushi fan maar toch eens geprobeerd, smaakte echt wel prima. De ossenhaas die ik erbij had besteld, was weinig, was bijna koud dus niet echt lekker en veel te weinig vlees voor dat geld.
22 mrt 2024 om 20:24 Poke bowl could be more tasty. Sushi was okey.
16 mrt 2024 om 18:33 altijd blij met onze bestelling. heerlijk lekker elke keer op afgesproken tijd bezorgd
16 mrt 2024 om 12:21 Lekker en vers
11 mrt 2024 om 18:15 Always good sushi, fast delivery and always friendly.
9 mrt 2024 om 20:31 Eten was snel bezorgd binnen 15 min, was erg lekker en vers zoals altijd! Zeker een aanrader!